14 december 2015

Zakelijk

Bij Herberg de Bongerd bent u ook als zakelijke gast welkom voor een diner of overnachting, maar daarnaast hebben we nog diverse andere mogelijkheden.

Herberg de Bongerd BeeselVergaderingen

Vergaderen is bij ons mogelijk in verschillende zalen. Al dan niet onder het genot van een heerlijke lunch of diner. De centrale ligging mét gratis parkeerplaatsen maakt de Bongerd tot een ideale locatie voor uw bedrijfsevenement. De karakteristieke elementen van het pand en de rustige setting creëren een inspirerende omgeving.Bedrijfsfeesten

Heeft u met uw bedrijf iets te vieren? Een belangrijke mijlpaal bereikt, of een jubilaris die in het zonnetje wordt gezet? Voor grote of kleine groepen biedt de Bongerd een geschikte locatie. Aan u de keuze: alleen een borrel, een groot feest, diner of lopend buffet. Graag bespreken we persoonlijk met u de mogelijkheden.

Verder

Een factuur wordt desgewenst op naam gezet en betalen op rekening hoort voor terugkerende gasten behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 077-4762170, of stuur een e-mail naar info@herbergdebongerd.nl.

Top